Uzay ve Havacılık Sektörü için Silikonlar
HAVACILIK VE HAVACILIK UYGULAMALARI İÇİN SİLİKONLAR

Havacılık ve havacılık uygulamalarında kullanılmak üzere üretilen ürünlere yönelik talepler en yüksek ve en zor olanıdır. Güvenilirlik ve güvenlik her zaman önceliktir ve CHT bu değerleri paylaşır ve silikon malzemelerini tedarik etmek için birçok büyük OEM tarafından seçilmiştir. Silikon elastomerler, mühendislere, aşırı sıcaklık ve çevre kirleticilerinin uyguladığı baskılar altında performansı koruyacak bir ürün seçeneği sunar.

MABAYCO olarak distribütörlüğünü yürütüyor olduğumuz CHT firması, yapıştırıcılar, sızdırmazlık ürünleri, elektronik enkapsülanlar, jeller, gresler, kaplamalar ve termal arayüz malzemeleri üretir. Bunların çoğu aşağıdaki özellikleri paylaşır:

  • Geniş çalışma sıcaklıkları

  • Mükemmel yapışkan

  • Esneklik

  • Düşük gaz salınımı

Uygulama alanları arasında elektronik, termal transfer, yapıştırma ve sızdırmazlık bulunur.


SILCOSET® Silikonlar

Silcoset® ticari adı, havacılık endüstrisinde, yapışkan sızdırmazlık malzemeleri ve çömlekçilik bileşikleri dahil olmak üzere yüksek performanslı bir silikon malzeme yelpazesi olarak saygı görmektedir. Başlıca OEM'ler bu malzemeleri ürünlerinde kullanılmak üzere onaylamıştır ve onlarca yıldır kanıtlanmış bir güvenilirlik geçmişine sahiptirler.


Uzay Sınıfı Yapıştırıcılar

CHT uzay sınıfı malzemeleri formüle etti. Örneğin, uzay sınıfı yapıştırıcı olarak kullanım gereksinimlerini karşılamak için formüle edilmiş 1 bileşenli, alkoksi ile kürlenmiş, silikon RTV yapışkan macuna sahibiz. Uzay sınıfı malzemeler tipik olarak düşük termal gaz çıkışıdır ve geniş bir çalışma sıcaklığı aralığına sahiptir.

CHT Mil Spec Tested

Ürün Kataloğu için tıklayınız



Sentetik Yağ ve Madeni Yağ Karşılaştırması
Sentetik Isı Transfer Sıvıları